Nampaknya bulan Februari ini bulan bertuah buat yang berhasrat nak kuruskan badan untuk tahun 2017 ni, macam saya :). Shaklee menawarkan promosi BELI 1 PERCUMA 1 untuk produk LECITHIN& ALFALFA COMPLEX, memang untung sangat! Promosi ini berlangsung sepanjang bulan Februari dan Mac 2017 ini, selagi stok masih ada ye, kalau stok dah habis tak dapat nak tolong dah. Baik order cepat.

 

PROMOSI LECITHIN & ALFALFA COMPLEX, BELI 1 PERCUMA 1

 promosi lecithin 3

promosi lecithin 1

****

LECITHIN

lechithin

Bulan ini, dengan hanya RM55.65, anda akan dapat 2 botol Lecithin! Sebotol tahan sebulan tau!

Lecithin ni sangat terkenal dengan kebolehannya meng-slim-kan orang. Macamana Lecithin ni boleh tolong kita slim?? Kat sini saya nak cerita 3 cara Lecithin bertindak:

 

  1. PEMECAH LEMAK & KOLESTROL – Lecithin ni ‘pembersih’ salur darah, bila lemak masuk dalam badan, Lecithin akan serap minyak tu dan bergumpal dengan lemak tu, then bawak lemak tu keluar dari badan. Dia x bagi lemak tu singgah melekat kat dalam tubuh.
  2. PEMBAKAR LEMAK – Lecithin tolong badan kita bakar kalori berlebihan yang diambil kita setiap hari, seterusnya buat kita slim.
  3. MERINGANKAN SEMBELIT – Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, dia lembabkan usus dan leraikan toksin dalam usus kita.

 

Tapiiii, jangan tak tau, Lecithin bukan untuk slim je tau, ada banyak lagi khasiatnya. Antaranya adalah:

  • Membantu perkembangan otak bayi, jadi ibu hamil dan menyusu bagus ambil Lecithin supaya khasiatnya dapat disaluran kepada bayi.
  • Mencegah dan meringankan bengkak susu, sangat digalakkan untuk diambil oleh ibu-ibu selepas bersalin.
  • Menurunkan total serum kolestrol dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) dalam badan.

KLIK SINI untuk mengetahui keistimewaan Shaklee LECITHIN.

 

 ****

ALFALFA COMPLEX

set-breastfeeding-shaklee-1

Bulan ini, dengan hanya RM56.98, anda akan dapat 2 botol Alfalfa Complex small (330 tablets)

Manakala hanya dengan RM103.35, anda akan dapat  botol Alfalfa Complex large (700 tablets)

 

Alfalfa Complex ni sangat-sangat bagus untuk proses Nyahtoksin/Detox dalam berdiet. Bila badan dah bersih dari toxin, badan akan dapat menyerap nutrisi dan berfungsi dengan lebih baik. Alfalfa Complex membantu kita detox dengan:

  • Mencuci usus bagi membuang toksin
  • Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
  • Meneutralkan asid dalam badan
  • Membuang angin dalam badan
  • Melegakan sembelit

 

Bukan itu sahaja khasiatnya! Alfalfa Complex ni diberi gelaran Raja Segala Tumbuhan, kerana 1001 khasiatnya. Antaranya:

  • Merawat elergi, eczema dan resdung
  • ‘Jamu moden’ untuk menjaga dalaman wanita
  • Milkbooster buat ibu-ibu

KLIK SINI untuk mengetahui lebih keistimewaan Shaklee ALFALFA COMPLEX.

 

Ok lah, nak belanja gambar testimonial saya dan adik saya yang dah kurus lepas bersalin, dan pastinya kami consume Lecihin dan Alfalfa Complex sebagai agen slim kami.

promosi lecithin2

Saya dahulu dan kini, 11kg berat badan dah hilang. Sekarang badan rasa lebih ringan dan bertenaga.

 

promosi lecithin 4

Adik kandung saya juga telah berjaya kurus dengan Shaklee.

 

Tunggu apa lagi? Promosi hebat macam ni tak selalu datang. Masa dia datang ni la kena grab cepat-cepat. Roger saya ok!

 

Untuk info lanjut atau pesanan produk Shaklee:

Sms / Whatsapp : 017-423 8980
Pm di fb : Jacky Bass (SID 889149)
Pengedar Shaklee Di Gong Badak, Unisza, UMT, Terengganu.

Related Post