Assalamualaikum dan salam sejahtera! Dah masuk bulan April 2019, bermakna kita dah berada di suku kedua tahun ini! Cepat kan masa berlalu? Sebab itulah orang bijak pandai cakap masa itu emas, jangan kita sia-siakan begitu sahaja tanpa memanfaatkannya.

Alhamdulillah, bulan ini bermula cycle baru 2019/20 untuk Shaklee, jadi Shaklee nak kick start tahun baru ini dengan tawaran yang sangat-sangat menarik untuk anda semua! Jom kita tengok apa tawaran promosi yang Shaklee dah sediakan sepanjang bulan April 2019 ini ye.

 

 

1) PROMOSI PEMBELIAN FULL SET YOUTH SKINCARE,
PERCUMA YOUTH TRAVEL KIT & YOUTH TRAVEL CASE

 

promosi shaklee april 2019

 

Full set YOUTH skincare terdiri daripada rangkaian 6 langkah rutin penjagaan lengkap wajah iaitu:

  1. YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
  2. YOUTH PERFECTING SKIN TONER
  3. YOUTH ACTIVATING SERUM
  4. YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50
  5. YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH @ LIGHT
  6. YOUTH RADIANCE C + E

 

KLIK SINI untuk fungsi setiap item dalam YOUTH skincare ini.

 

Dengan pembelian full set YOUTH skincare ini, anda akan terus menikmati keistimewaan sebagai AHLI SHAKLEE di mana anda akan layak untuk mendapat:

 

  • PEMBELIAN PADA HARGA AHLI terus iaitu RM 1340 sahaja (harga pasaran ialah RM 1675)
  • FREE MEMBERSHIP SHAKLEE bernilai RM65
  • FREE PENGHANTARAN tidak kira anda berada di Semenanjung Malaysia atau Sabah Sarawak
  • BONUS TUNAI sebanyak RM 99 daripada Shaklee ke dalam akaun bank anda!
  • MENJADI SEBAHAGIAN #teamVitaminurul untuk mendapat bimbingan berkenaan konsultasi semua produk Shaklee dan bimbingan membina bisnes bersama Shaklee

 

promosi shaklee april 2019

Comel kan YOUTH travel set dan travel case ni?

 

 

2) PROMOSI JOM SHAKLEE, TAWARAN HEBAT 3 WELCOME SET ISTIMEWA UNTUK AHLI BARU

 

promosi shaklee april 2019

 

Promosi Jom Shaklee dibuat oleh Shaklee untuk memberi peluang anda untuk daftar ahli Shaklee percuma dengan pembelian mana-mana 3 pilihan Welcome Set yang ditawarkan dengan diskaun harga 10% daripada harga ahli! 3 Welcome Set yang ditawarkan ialah, Vivix Welcome Set, YOUTH Welcome Set dan Daily Essential Welcome Set.

 

Apa yang kelebihan Promosi Jom Shaklee ini? 

Ahli baru akan dapat penjimatan berganda seperti berikut:

1. Diskaun 10% daripada harga ahli untuk produk Welcome Set
2.  Boleh dapat cash rebate sehingga 11%
3. Percuma keahlian bernilai RM65
4. Percuma penghantaran ke seluruh Malaysia

5) Layak beli ketiga-tiga Welcome Set, bukan kena pilih 1 sahaja!

 

1) VIVIX WELCOME SET

Shaklee Welcome Set Vivix

Terdiri daripada 2 botol Vivix Shaklee,

harga pasaran RM 950, kini hanya RM684, less 10% dari harga ahli biasa

 FREE Membership (worth RM 65)
 FREE Postage (worth RM 10)
 Dapat cash back ke akaun bank anda sebanyak RM34!

 

 

2) YOUTH WELCOME SET

Shaklee Welcome Set Daily Youth

Terdiri daripada:

1) YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

2) YOUTH PERFECTING SKIN TONER

3) YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

4) YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT @ RICH

Harga pasaran RM 850, kini hanya RM612, less 10% dari harga ahli biasa

– Shaklee waivekan yuran membership walaupun asalnya tak layak FREE Membership (worth RM 65)
–  FREE Postage (worth RM 10)
 Dapat cash back ke akaun bank anda sebanyak RM29

 

 

3) DAILY ESSENTIAL WELCOME SET

Shaklee Welcome Set Daily Essential

Terdiri daripada:

1) Vivix

2) Vitalea Multivitamin with Iron Formula

3) Omega Guard

4) B-Complex

5) Energizing Soy Protein (ESP)

6) Sustained Release Vita-C

Harga pasaran RM 818, kini hanya RM 736.20, less 10% dari harga ahli biasa!

– FREE Shaklee Membership (worth RM 65)
–  FREE Postage (worth RM 10)
– Dapat cash back ke akaun bank anda sebanyak RM 36

 

 

Dengan pembelian Starter Pack ini, anda terus layak daftar ahli Shaklee percuma, dah tak perlu bayar RM 65 yuran pendaftaran tau. Dan yang paling best, anda akan terus menikmati segala keistimewaan sebagai ahli Shaklee!

 

Kelebihan menjadi ahli Shaklee

Kelebihan menjadi Pengedar Shaklee (membina bisnes dengan Shaklee)

 

Cepat hubungi saya untuk saya terangkan dengan lebih jelas dan bantu anda untuk enjoy promosi super jimat ini! Saya dah tak sabar nak bantu anda grab tawaran tersangat istimewa ini, tak pernah Shaklee buat tawaran sehebat ini tau.

 

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

 

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.