017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

 

 PROMOSI SHAKLEE DISEMBER 2020 –  YOUTH SKINCARE 

 

 promosi shaklee disember 2020

 

Bulan ini bulan special untuk anda yang nak kelihatan lebih muda, sebab bulan ini bulan promosi YOUTH skincare dari Shaklee!

 

PROMOSI YOUTH POWERFUL DUO

 

Beli 1 YOUTH cleanser + mana-mana produk YOUTH yang lain, anda akan dapat percuma satu Inspira Pouch yang cantik tu, bolehlah anda guna sebagai bag makeup ataupun beg untuk isi YOUTH anda nanti bila nak travel, mudah kan?

 

Di bawah saya bagi contoh YOUTH POWERFUL DUO yang boleh anda pilih beserta harganya sekali. Sajer jer tu saya letak perbezaan harga runcit berbanding harga ahli, so anda boleh tengok betapa untungnya untuk terus daftar jadi ahli Shaklee bersama team Vitaminurul.

YOUTH CLEANSER + TONER

YOUTH CLEANSER + MOISTURIZER SPF50

 

YOUTH CLEANSER + SERUM

 

YOUTH CLEANSER + MOISTURE LOCK DAY CREAM

 

YOUTH CLEANSER + NIGHT CREAM

 

YOUTH CLEANSER + RADIANCE C+E

 

YOUTH CLEANSER + EYE TREATMENT

KLIK SINI untuk lebih info berkenaan keistimewaan YOUTH Skincare.

Kelebihan menjadi ahli Shaklee

Kelebihan menjadi Pengedar Shaklee (membina bisnes dengan Shaklee)

Baca lagi info tentang YOUTH Skincare:

Kelebihan YOUTH Shaklee

Apakah fungsi setiap item di dalam skincare YOUTH Shaklee?

Berapakah harga skincare YOUTH Shaklee?

Testimonial pengguna YOUTH Shaklee.

Ada promosi YOUTH tak? Nak tau!

Hubungi saya untuk saya terangkan dengan lebih jelas tentang tawaran hebat ini. Promosi berakhir 31 Disember 2020, jangan terlepas! 

 

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

 

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Kuala Nerus & Kuala Berang, Terengganu.