017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

 

 

 PROMOSI SHAKLEE JULAI 2021

Hai semua, harap semuanya sihat dan bersemangat. Walaupun kita semua masih perlu berada di rumah sepanjang PKP 3.0 ini, tidak bermakna kita terhalang dari melakukan perkara-perkara berfaedah. Meluangkan masa bersama anak-anak menyiapkan PdPR pun dah kira bonding time dengan anak-anak betul tak? Cuma janganlah garang-garang sangat ajar anak belajar tu, stress nanti.

Baiklah, untuk bulan  Jun 2021, Shaklee menyediakan 2 promosi menarik buat semua. Bagi yang belum sempat memiliki premium item beg eksklusif D-Daun Shaklee sebelum ini, nampaknya inilah peluang anda. Bulan ini, Shaklee nak bagi beg ini secara percuma sahaja kepada anda peminat Vivix, REsV ataupun YOUTH skincare.

1) PROMOSI VIVIX & RESV

promosi shaklee julai 2021 1

Jarang Shaklee buat promosi Vivix dan ResV ni, tapi bulan ni special untuk anda yang dah lama teringin nak consume Vivix atau ResV atau kedua-duanya, bulan ini Shaklee datangkan kepada anda premium item beg eksklusif D’Daun Shaklee yang cantik bergaya ini secara PERCUMA dengan pembelian Activate Your Life Set ataupun ResV-Vix Set.

ACTIVATE YOUR LIFE SET

2 x ResV

RM816

RESV-VIX SET

1 X ResV

1 x Vivix

RM 788

Dengan setiap pembelian mana-mana set di atas, anda akan dapat menikmati:

– Harga ahli

– Cash bonus direct ke akaun bank anda pada 14/8/2021

– FREE Shaklee membership (lepas ni beli mana-mana produk Shaklee dengan harga ahli dan dapat kumpul UV untuk dapat cash back)

-FREE postage

– FREE beg eksklusif D-Daun Shaklee.

2)YOUTH SKINCARE PROMOTION

promosi shaklee julai 2021 youth 2

Anda juga boleh dapatkan beg eksklusif D’Daun Shaklee pada bulan ini secara percuma dengan membuat belian YOUTH Basic Set yang mengandungi:

– Luminous Gel Oil Cleanser

– Luminous Gel Oil Cleanser

– Perfecting Skin Toner

– Age Defense Moisturizer- SPF50

bersama 1 lagi mana-mana produk dalam YOUTH skincare pilihan anda.

Bukan itu sahaja, dengan pembelian mana-mana promosi YOUTH di atas, anda terus dapat enjoy harga ahli, dapat free Shaklee membership, free postage dan CASH BACK direct ke akaun bank anda pada 14/8/2021 ini.

Jika anda perlukan keterangan lanjut, anda boleh hubungi kami segera. Promosi ini sah sehingga 31 June 2021.

 

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

 

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Kuala Nerus & Kuala Berang, Terengganu.