017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

 

 

 PROMOSI SHAKLEE JUN 2021

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semoga semuanya sihat dan dapat patuh arahan kerajaan untuk duduk di rumah demi menjaga diri kita dari terdedah kepada virus Covid-19. Keluar rumah hanya jika ada keperluan, jaga jarak dan SOP, pakai pelitup muka dan hand sanitizer, dan amalkan makan Vitamin C setiap hari untuk meningkatkan imuniti badan secara semulajadi.

Untuk bulan  Jun 2021, Shaklee menyediakan 2 promosi menarik buat semua. Jom kita tengok 2 premium item dari Shaklee yang sangat cantik, yang Shaklee datangkan dengan promosi BEST SELLER SET & YOUTH SKINCARE!

1) SHAKLEE BEST SELLER SET

PROMOSI SHAKLEE JUN 2021 3

Shaker exclusive Shaklee kembali! FREE sahaja dengan pembelian promosi Shaklee Best Seller Set pada bulan ini! Lebih istimewa, Shaklee best Seller Set kini datang dalam 2 variasi iaitu anda boleh pilih nak ESP atau Cinch Vanilla.

>> BEST SELLER SET (WITH ESP) RM 412<<

1) Energizing Soy Potein (ESP)

2) Sustained Release Vita-C Plus

3) Omega Guard

4) Ostematrix

5) B-Complex

>> BEST SELLER SET (WITH CINCH VANILLA) RM 428<<

1) Cinch Vanilla

2) Sustained Release Vita-C Plus

3) Omega Guard

4) Ostematrix

5) B-Complex

Dengan pembelian mana-mana Best Seller Set pilihan anda, anda akan menikmati:

– Automatik terus enjoy harga ahli

– FREE shaker exclusive

– FREE Shaklee membership worth RM 35

– FREE postage worth RM 10

OK, mesti ada yang nak tahu apa beza ESP dengan Cinch Shake perisa vanila ni kan. Mungkin anda boleh kenalpasti yang mana satu lebih sesuai dengan keperluan anda dengan merujuk info berikut. Jika anda dalam proses untuk menurunkan berat badan, Cinch Shake vanilla lebih sesuai untuk anda kerana diperkaya dengan Leicine yang berkesan untuk membina otot dan menyingkirkan lemak. Yang pastinya kedua-dua ESP & Cinch Shake vanilla sangat sedap rasanya 🙂

PROMOSI SHAKLEE JUN 2021 4

2) ESP KINI DALAM SACHET, LEBIH MUDAH NAK TRAVEL DENGAN ESP

Kini ESP kegemaran ramai didatangkan juga di dalam sachet mudah! Dengan khasiat yang sama, minuman ESP kini lebih senang dihidangkan dan boleh dinikmati pada bila-bila masa, di mana sahaja. Ianya semudah 1 2 3. Hanya koyakkan dan minum! Kekal sihat dan bertenaga dengan sachet ESP yang kaya dengan protein dan kalsium. Setiap kotak ESP Sachet mengandungi 10 sachet, dan setiap sachet mengandungi 28 gram serbuk ESP yang boleh anda bancuh dengan air kosong atau apa-apa air kegemaran anda bila-bila masa. Harga jualan setiap kotak ialah RM98 sahaja!

Sempena pre-launch ESP Sachet bulan ini, Shaklee buat promosi istimewa untuk anda. Dengan pembelian 3 kotak ESP Sachet yang berharga RM296, anda akan mendapat sekotak lagi ESP sachet secara PERCUMA! Untung kan kalau beli time promosi ni? So cepat dapatkan sekarang sebab promosi ni hanya untuk bulan ini sahaja.

3)YOUTH SKINCARE PROMOTION

Bulan ini Shaklee datangkan kepada anda premium item khas untuk YOUTH skincare anda iaitu D’Daun bag yang cantik bergaya ini.

Anda boleh  dapatkan D’Daun Bag pada bulan ini dengan 2 cara:

1) Buat belian YOUTH Basic Set yang mengandungi

– Luminous Gel Oil Cleanser

– Perfecting Skin Toner

– Age Defense Moisturizer- SPF50

Dan anda layak membeli D’Daun beg ini dengan harga RM30 sahaja!

ATAU

2) Buat belian YOUTH Starter Set Light yang mengandungi

– Luminous Gel Oil Cleanser

– Perfecting Skin Toner

– Age Defense Moisturizer- SPF50

bersama 1 lagi mana-mana produk dalam YOUTH skincare dan anda akan dapat D’Daun Bag secara PERCUMA!

Bukan itu sahaja, dengan pembelian mana-mana promosi YOUTH di atas, anda terus dapat enjoy harga ahli, dapat free Shaklee Membership & free postage.

Jika anda perlukan keterangan lanjut, anda boleh hubungi kami segera. Promosi ini sah sehingga 30 June 2021.

 

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

 

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Kuala Nerus & Kuala Berang, Terengganu.