Assalamualaikum dan apa khabar semua?

Tak sangka kita dah masuk bulan kedua terakhir dalam tahun 2019 ini. Cepat betul masa berlalu kan. Semoga wish list korang untuk 2019 ni dah tertunai at least separuh OK. Yang belum tertunai tu jangan bimbang, ada bulan ini dan bulan depan untuk kita selesaikan 🙂

Baiklah, bulan ini Shaklee ada sediakan beberapa promosi istimewa untuk peminat-peminat Shaklee seperti korang, jom kita tengok apa promosi yang best!

promosi shaklee november 2019

 

 

#1 – PROMOSI ENERGIZING SOY PRTEIN (ESP):
BELI 2 CANISTER DAPAT 5% DISKAUN, BELI 6 CANISTER DAPAT FREE 1 CANISTER ESP

 

promosi shaklee november 2019 esp

 

Harga normal 1 canister ESP Shaklee ialah RM 161.25. (850 gram). Tawaran istimewa pada bulan ini:

 

1) Dengan pembelian 2 CANISTER ESP, anda akan mendapat DISKAUN 5%, jadi anda hanya perlu bayar RM306.00 sahaja berbanding harga asal 2 canister ESP RM 322.50 !

Anda juga layak untuk memiliki seunit shaker eksklusif Shaklee pada harga RM27.50 sahaja (harga asal RM35)

 

Nak tawaran lebih menarik?

2) Dapatkan 6 canister ESP (RM774 sahaja, terus enjoy harga ahli), anda akan mendapat:

 

– PERCUMA 1 canister ESP bernilai RM 161.25

– Free Shaklee Membership bernilai RM65

– Free postage bernilai RM10

– Cash bonus sebanyak RM 37.50!

– Layak memiliki 3 unit shaker eksklusif Shaklee pada harga RM27.50 seunit (harga asal RM35)

 

KLIK SINI untuk mengetahui keistimewaan ESP SHAKLEE ini.

 

 

#2 – PROMOSI ZINC PLUS:
BELI 3 UNIT ZINC PLUS FREE 1 UNIT ZINC PLUS

promosi shaklee november 2019 zinc

 

Beli 3 unit Zinc Plus pada bulan ini pada harga RM 168 dan anda akan  medapat PERCUMA seunit lagi Zinc Plus bernilai RM56.25.

 

#3 – PROMOSI YOUTH TRAVEL SET @ TRIAL SET, DATANG BERSAMA YOUTH TRAVEL CASE

 

promosi shaklee november 2019 youth

 

Pertama kali Shaklee buat promosi untuk travel set ataupun trial set. Kira sesuai sangatlah yang berminat nak cuba skincare Youth ni.

 

Ada 2 pilihan promosi YOUTH:

Buat belian mana-mana produk Youth dan cukup 200 point dalam satu resit dapat beli trial set dengan harga lagi murah RM85 (berbanding harga pasaran biasa RM297).

@

Beli trial set dengan harga RM 297

Travel Set @ Trial Set YOUTH ini mengandungi:

1) LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (20 ML)

2) PERFECTING SKIN TONER (30 ML)

3) ACTIVATING SERUM (7 ML)

4) ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH (10 GRAM)

5) Travel case yang kalis air dan tahan lasak, memudahkan anda membawa YOUTH anda ke mana-mana sahaja dengan selamat. 

 

KLIK SINI untuk lebih info tentang YOUTH skincare.

 

 

#4 – PROMOSI PROVE IT, LIVE IT, SHARE IT

 

Program Prove It, Live It, Share It Challenge Program (PLS) ini berlangsung selama 2 bulan, Oktober – November 2019. Fokus utama program ini untuk membantu anda mengenali kepentingan DETOX pada kesihatan dan dalam masa yang sama, anda juga boleh menjana pendapatan dan mengembangkan bisnes.

Ada 2 set pilihan detox seperti berikut.  Anda oleh pilih nak beli set yang mana berkenan. Dengan pembelian PLS ini, anda terus layak daftar ahli Shaklee percuma, dah tak perlu bayar RM 65 yuran pendaftaran tau. Dan yang paling best, anda akan terus menikmati segala keistimewaan sebagai ahli Shaklee!

1) JOM VIVIX SET

Harga promosi: RM 590

 

Set ini mengandungi:

1) VIVIX

2) CINCH SHAKE ( boleh pilih perisa coklat @ vanila)

3) SHAKLEE PACK & GO BAG

2) JOM DETOX SET

Harga promosi: RM 465

Set ini mengandungi:

1) CINCH SHAKE (boleh pilih perisa coklat @ vanila)

2) DTX COMPLEX

3) ALFALFA COMPLEX

4) HERB-LAX

5) PEPPERMINT GINGER PLUS

6) SHAKLEE PACK & GO BAG

 

 ***********

 

Kelebihan menjadi ahli Shaklee

Kelebihan menjadi Pengedar Shaklee (membina bisnes dengan Shaklee)

 

Cepat hubungi saya untuk saya terangkan dengan lebih jelas dan bantu anda untuk enjoy promosi super jimat ini! Saya dah tak sabar nak bantu anda grab tawaran tersangat istimewa ini.

 

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:  
Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.