017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

PROMOSI TERKINI

Setiap bulan, Shaklee akan mengadakan promosi bagi sesetengah produknya. Promosi mungkin melibatkan diskaun istimewa, free gift dan pelbagai lagi tawaran menarik.

Jadilah orang pertama yang mengetahui apakah promosi terkini bersama kami di Vitaminurul.com. Stay tuned!

PROMOSI JULAI 2021

STAY SAFE & STAY HOME!

PROMOSI VIVIX & RES-V

Jarang Shaklee buat promosi Vivix dan ResV ni, tapi bulan ni special untuk anda yang dah lama teringin nak consume Vivix atau ResV atau kedua-duanya, bulan ini Shaklee datangkan kepada anda premium item beg eksklusif D’Daun Shaklee yang cantik bergaya ini secara PERCUMA dengan pembelian Activate Your Life Set ataupun ResV-Vix Set.

ACTIVATE YOUR LIFE SET

2 x ResV

RM816

RESV-VIX SET

1 X ResV

1 x Vivix

RM 788

Dengan setiap pembelian mana-mana set di atas, anda akan dapat menikmati:

– Harga ahli

– Cash bonus direct ke akaun bank anda pada 14/8/2021

– FREE Shaklee membership (lepas ni beli mana-mana produk Shaklee dengan harga ahli dan dapat kumpul UV untuk dapat cash back)

-FREE postage

– FREE beg eksklusif D-Daun Shaklee.

YOUTH SKINCARE PROMOTION

Anda juga boleh dapatkan beg eksklusif D’Daun Shaklee pada bulan ini secara percuma dengan membuat belian YOUTH Basic Set yang mengandungi:

– Luminous Gel Oil Cleanser

– Luminous Gel Oil Cleanser

– Perfecting Skin Toner

– Age Defense Moisturizer- SPF50

bersama 1 lagi mana-mana produk dalam YOUTH skincare pilihan anda.

Bukan itu sahaja, dengan pembelian mana-mana promosi YOUTH di atas, anda terus dapat enjoy harga ahli, dapat free Shaklee membership, free postage dan CASH BACK direct ke akaun bank anda pada 14/8/2021 ini.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT

Produk yang selamat datangnya daripada bahan-bahan yang berkualiti, dan itulah yang Shaklee gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee, dan kami tegaskan bahawa standard kami tiada tandingan.

TERBUKTI

Para saintis Shaklee sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi, semakan terbitan saintifik dan melakukan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujarabannya.

BERKESAN

Kajian Landmark @ Suplemen Pemakanan Shaklee adalah kajian perintis mengenai pengguna suplemen pemakanan jangka panjang yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik.

HUBUNGI KAMI

Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk, atau jika anda ingin mengetahui peluang-peluang bisnes bersama #teamVitaminurul dan Shaklee, segera hubungi kami.

KENAPA PILIH KAMI SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE ANDA?

  • 6 tahun pengalaman sebagai Pengedar dan pengguna setia Shaklee sejak tahun 2012
  • Merupakan pemegang pangkat Key Coordinator di Shaklee Malaysia & merupakan ketua kepada empayar #teamVitaminurul di seluruh Malaysia.
  • Sentiasa ada ready-stock untuk semua produk Shaklee dan bersedia membuat penghantaran setiap hari.

CASH-ON-DELIVERY & PENGHANTARAN

  • Kami menawarkan perkhidmatan COD secara PERCUMA kepada pelanggan kami di Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.
  • Penghantaran ke seluruh Malaysia dibuat setiap hari bekerja melalui semua perkhidmatan courier.