017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

PROMOSI TERKINI

Setiap bulan, Shaklee akan mengadakan promosi bagi sesetengah produknya. Promosi mungkin melibatkan diskaun istimewa, free gift dan pelbagai lagi tawaran menarik.

Jadilah orang pertama yang mengetahui apakah promosi terkini bersama kami di Vitaminurul.com. Stay tuned!

PROMOSI DISEMBER 2021

STAY SAFE & STAY HOME!

PROMOSI 1: FREE AHLI & POSTAGE DENGAN BELIAN RM100

Belian RM100 mana-mana produk Shaklee pada bulan ini sudah melayakkan anda untuk mendapat:

– FREE Shaklee Membership (bernilai RM35)

– FREE postage ke seluruh Malaysia (bernilai RM10)

Tak pernah lagi Shaklee buat promosi macam ni tau, jimat RM45 kat situ. Best kan? Spend RM100 sahaja! First purchase pun dah terus enjoy harga ahli.

 Untuk area Kuala Terengganu & Kuala Nerus, anda boleh dapatkan produk Shaklee dari kami pada hari yang sama, kami COD pada anda.

 Courier ke seluruh Malaysia. Kami akan place order pada HQ Shaklee pada hari yang sama.

 Setiap pembelian produk Shaklee boleh guna Credit Card @ Debit Card @ Cash.

Apa bestnya jadi ahli Shaklee?

– Enjoy harga ahli (5-20% diskaun setiap produk)

-Cash bonus bulanan

– Daftar ahli tak semestinya untuk bisnes saje, ahli makan sendiri tak perlu beli setiap bulan untuk kekal sebagai ahli pun.

– Tapi kalau anda berminat menjana side income dengan Shaklee, kami akan bimbing anda!

Nak tanya apa-apa boleh klik button whatsapp kat bawah tu 🙂

PROMOSI 2: FREE SEKOTAK ESP SACHET DENGAN PEMBELIAN DEFENCE TRIO SET

DEFENCE TRIO SET

– 1 kotak Nutriferon (30 sachets)

– 1 canister Energizing Soy Protein (850 gram)

– 1 botol Sustained Release Vita-C Plus (180 tablet)

HARGA PROMOSI: RM359

(Normal price: RM448.75)

– FREE sekotak ESP sachets (bernilai RM98.75)

– FREE Shaklee Membership (bernilai RM35)

– FREE postage ke seluruh Malaysia (bernilai RM10)

 

PROMOSI 3: FREE 2 SACHETS ESP DENGAN PEMBELIAN DEFENCE DUO SET

DEFENCE DUO SET

– 1 canister Energizing Soy Protein (850 gram)

– 1 botol Sustained Release Vita-C Plus (180 tablet)

HARGA PROMOSI: RM207

(Normal price: RM258.75)

– FREE 2 sachets ESP (bernilai RM19.75)

– FREE Shaklee Membership (bernilai RM35)

– FREE postage ke seluruh Malaysia (bernilai RM10)

PROMOSI 4: MEMPERKENALKAN PRODUK TERBARU SHAKLEE, YOUTH BB CREAM

BB Cream YOUTH is here!

HARGA PROMOSI: RM 138 (30 ML)

(Normal Price: RM 172.50)

– Sesuai untuk semua jenis kulit
– Ada polyphenol untuk awet muda
– Tekstur ringan & kekalkan kelembapan kulit
– Tahan lama 8 jam coverage
– Dilengkapi pelindung matahariSPF 30
– Warna shade yang  sesuai untuk warna kulit orang Malaysia

Bulan ni promo beli 2 unit YOUTH BB cream, dapat FREE hexagon brush untuk sapuan BB cream yang lebih smooth dan hasil kulit wajah yang lebih flawless.

PROMOSI BELI 2 UNIT YOUTH BB CREAM

RM 276 ONLY

– FREE exclusive Shaklee HExagin Brush

– FREE Shaklee Membership (bernilai RM35)

– FREE postage ke seluruh Malaysia (bernilai RM10)

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT

Produk yang selamat datangnya daripada bahan-bahan yang berkualiti, dan itulah yang Shaklee gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee, dan kami tegaskan bahawa standard kami tiada tandingan.

TERBUKTI

Para saintis Shaklee sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi, semakan terbitan saintifik dan melakukan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujarabannya.

BERKESAN

Kajian Landmark @ Suplemen Pemakanan Shaklee adalah kajian perintis mengenai pengguna suplemen pemakanan jangka panjang yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik.

HUBUNGI KAMI

Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk, atau jika anda ingin mengetahui peluang-peluang bisnes bersama #teamVitaminurul dan Shaklee, segera hubungi kami.

KENAPA PILIH KAMI SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE ANDA?

  • 6 tahun pengalaman sebagai Pengedar dan pengguna setia Shaklee sejak tahun 2012
  • Merupakan pemegang pangkat Key Coordinator di Shaklee Malaysia & merupakan ketua kepada empayar #teamVitaminurul di seluruh Malaysia.
  • Sentiasa ada ready-stock untuk semua produk Shaklee dan bersedia membuat penghantaran setiap hari.

CASH-ON-DELIVERY & PENGHANTARAN

  • Kami menawarkan perkhidmatan COD secara PERCUMA kepada pelanggan kami di Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.
  • Penghantaran ke seluruh Malaysia dibuat setiap hari bekerja melalui semua perkhidmatan courier.