PROMOSI TERKINI

Setiap bulan, Shaklee akan mengadakan promosi bagi sesetengah produknya. Promosi mungkin melibatkan diskaun istimewa, free gift dan pelbagai lagi tawaran menarik.

Jadilah orang pertama yang mengetahui apakah promosi terkini bersama kami di Vitaminurul.com. Stay tuned!

PROMOSI FEBRUARI 2020

PROMOSI SHAKLEE CoQ-TROL PLUS

BELI 3 BOTOL CoQ-TROL PLUS, DAPAT 10% DISKAUN

Harga pasaran 1 botol Shaklee CoQ-TROL PLUS ialah RM 148.75 (30 kapsul). Tawaran istimewa pada bulan ini:

 

1) Dengan pembelian 3 BOTOL CoQ-TROL PLUS, anda akan mendapat DISKAUN 10%, jadi anda hanya perlu bayar RM 401.63 sahaja berbanding harga asal 3 botol CoQ-TROL PLUS RM 446.25 !

PROMOSI TWINPACK PRODUK HOT SHAKLEE!!

DAPATKAN PROMOSI TWINPACK PRODUK KEGEMARAN ANDA YANG BERIKUT DAN NIKMATI DISKAUN SEBANYAK 5%

 

1) PERFORMANCE LEMON LIME & ORANGE

Dengan pembelian 2 CANISTER @ TWINPACK PERFORMANCE perisa lemon ataupun oren, anda akan mendapat DISKAUN 5%, jadi anda hanya perlu bayar:

 

– Twinpack Performance Lemon Lime – RM 282.63 sahaja (harga asal RM 297.50)

– Twinpack Performance Orange -RM163.88 sahaja (harga asal RM 172.50)

 

2) SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS

Dengan pembelian 2 BOTOL @ TWINPACK SR VITA-C PLUS anda akan mendapat DISKAUN 5%. Jadi anda hanya perlu bayar RM 185.25 sahaja untuk 2 botol SR Vita-C Plus (harga asal RM 195)

3) GARLIC COMPLEX 

Dengan pembelian 2 BOTOL @ TWINPACK GARLIC COMPLEX anda akan mendapat DISKAUN 5%. Jadi anda hanya perlu bayar RM 106.88 sahaja untuk 2 botol Garlic Complex (harga asal RM 112.50)

4) VITALEA FOR CHILDREN

Dengan pembelian 2 BOTOL @ TWINPACK VITALEA FOR CHILDREN anda akan mendapat DISKAUN 5%. Jadi anda hanya perlu bayar RM 211.38 sahaja untuk 2 botol Vitalea for Children (harga asal RM 222.50)

5) MEAL SHAKES

Dengan pembelian 2 CANISTER @ TWINPACK MEAL SHAKES anda akan mendapat DISKAUN 5%. Jadi anda hanya perlu bayar RM 228 sahaja untuk 2 canister Mealshakes (harga asal RM 240)

PROMOSI ZINC PLUS

Zinc Plus, murah tapi penuh khasiat!

    Beli 1 unit Zinc Plus pada bulan ini pada harga RM 56.25 dan anda akan  medapat PERCUMA seunit lagi Zinc Plus bernilai RM56.25.

 

PROMOSI SHAKLEE YOUTH SKINCARE

 

Dengan pembelian mana-mana rangkaian produk YOUTH skincare sebanyak 200 UV @ RM 700 dalam satu resit, anda akan mendapat YOUTH Radiance C & E secara PERCUMA!!

Bukan calang-calang free gift ni tau, harga pasaran dia RM 412.50. Bukan senang nak dapat tawaran istimewa macam ni. 

PROMOSI JOM SHAKLEE!

Promosi Jom Shaklee dijalankan khas untuk memberi peluang kepada anda untuk mendaftar menjadi ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian mana-mana 5 pilihan Shaklee Welcome Set yang ditawarkan dengan diskaun harga 10% daripada harga ahli!

5 pilihan Shaklee Welcome Set yang ditawarkan ialah Prenatal Set, Posnatal Set, Daily Essential Set, YOUTH Starter Set dan Vivix Welcome Set. Bukan pilih salah satu je tau, nak beli semua 5 set Welcome Set ni pun boleh!

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT

Produk yang selamat datangnya daripada bahan-bahan yang berkualiti, dan itulah yang Shaklee gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee, dan kami tegaskan bahawa standard kami tiada tandingan.

TERBUKTI

Para saintis Shaklee sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi, semakan terbitan saintifik dan melakukan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujarabannya.

BERKESAN

Kajian Landmark @ Suplemen Pemakanan Shaklee adalah kajian perintis mengenai pengguna suplemen pemakanan jangka panjang yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik.

HUBUNGI KAMI

Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk, atau jika anda ingin mengetahui peluang-peluang bisnes bersama #teamVitaminurul dan Shaklee, segera hubungi kami.

KENAPA PILIH KAMI SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE ANDA?

  • 6 tahun pengalaman sebagai Pengedar dan pengguna setia Shaklee sejak tahun 2012
  • Merupakan pemegang pangkat Key Coordinator di Shaklee Malaysia & merupakan ketua kepada empayar #teamVitaminurul di seluruh Malaysia.
  • Sentiasa ada ready-stock untuk semua produk Shaklee dan bersedia membuat penghantaran setiap hari.

CASH-ON-DELIVERY & PENGHANTARAN

  • Kami menawarkan perkhidmatan COD secara PERCUMA kepada pelanggan kami di Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.
  • Penghantaran ke seluruh Malaysia dibuat setiap hari bekerja melalui Poslaju,G-Dex & Citilink.