PROMOSI TERKINI

Setiap bulan, Shaklee akan mengadakan promosi bagi sesetengah produknya. Promosi mungkin melibatkan diskaun istimewa, free gift dan pelbagai lagi tawaran menarik.

Jadilah orang pertama yang mengetahui apakah promosi terkini bersama kami di Vitaminurul.com. Stay tuned!

PROMOSI 1-31 DISEMBER 2018

HADIAH PERCUMA DENGAN PEMBELIAN YOUTH SKINCARE

PROMOSI YOUTH SKINCARE

1) Dengan pembelian YOUTH RENEW AND MAINTAIN SET, anda akan mendapat PERCMA YOUTH Radiance C & E bernilai RM412.50! Bukan biasa-biasa free gift bulan ni tau! Radiance C & E ini mengandungi 20% vitamin C tulen & vitamin E, antara yang paling tinggi kandungannya di pasaran.

2) Manakala dengan pembelian YOUTH STARTER SET, anda akan mendapat PERCUMA YOUTH Magnifying Mirror bernilai RM43.80. Kami panggil cermin ni sebagai cermin kebenaran, sebab semua cela yang ada di wajah dapat dilihat dengan jelas menggunakan kanta pembesar cermin ini!

 

BUAT BELIAN 200 UV @ RM680 & JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA!

PROMOSI 200 UV

Dengan membuat belian produk Shaklee sebanyak RM680, anda dapat menikmati keahlian Shaklee secara PERCUMA (bernilai RM65) !

Dan bulan ini sahaja, anda juga akan layak membeli ‘Take Your Vitamin’ pillbox ini dengan hanya RM30 sahaja. Harga asal RM19.80 tau.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT

Produk yang selamat datangnya daripada bahan-bahan yang berkualiti, dan itulah yang Shaklee gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee, dan kami tegaskan bahawa standard kami tiada tandingan.

TERBUKTI

Para saintis Shaklee sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi, semakan terbitan saintifik dan melakukan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujarabannya.

BERKESAN

Kajian Landmark @ Suplemen Pemakanan Shaklee adalah kajian perintis mengenai pengguna suplemen pemakanan jangka panjang yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik.

HUBUNGI KAMI

Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk, atau jika anda ingin mengetahui peluang-peluang bisnes bersama #teamVitaminurul dan Shaklee, segera hubungi kami.

KENAPA PILIH KAMI SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE ANDA?

  • 6 tahun pengalaman sebagai Pengedar dan pengguna setia Shaklee sejak tahun 2012
  • Merupakan pemegang pangkat Key Coordinator di Shaklee Malaysia & merupakan ketua kepada empayar #teamVitaminurul di seluruh Malaysia.
  • Sentiasa ada ready-stock untuk semua produk Shaklee dan bersedia membuat penghantaran setiap hari.

CASH-ON-DELIVERY & PENGHANTARAN

  • Kami menawarkan perkhidmatan COD secara PERCUMA kepada pelanggan kami di Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.
  • Penghantaran ke seluruh Malaysia dibuat setiap hari bekerja melalui Poslaju,G-Dex & Citilink.