017-423 8980 vitaminurul@gmail.com
Buat semua pembaca leonora-style.com dan pelanggan-pelanggan kami yang beragama Islam, kami memgambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak dan Selamat Menjalani Ibadah Puasa. 
Semoga bulan ini membawa sejuta rahmat dan keberkatan untuk kita semua. Ambil peluang ini untuk mempertingkatkan amal ibadah kita kepada Allah. Semoga puasa dan segala amalan kita diterima oleh-Nya dan diampunkan segala dosa yang lepas.
“Telah datang kepadamu Ramadan, bulan berkah, Allah mewajibkan kamu berpuasa, pada bulan ini pintu-pintu syurga dibuka dan pintu-pintu Neraka ditutup, syaitan diikat, dan di dalamnya terdapat malam yang lebih baik dari seribu bulan.”
 (HR Imam Ahmad dan Imam Nasa’i)
Nabi saw. bersabda, “Apabila tiba bulan Ramadan maka dibuka pintu-pintu rahmat.” 
(HR Muslim)
Nabi saw. bersabda, “Sesiapa yang berpuasa pada bulan Ramadan kerana iman dan ikhlas mengharapkan pahala dari Allah, maka dosanya yang lalu akan diampun oleh Allah.” 
(HR Bukhari)
Nabi saw. bersabda, “Sesiapa bersolat pada malam Ramadan dengan keimanan sebenar dan mengharapkan ganjaran daripada Allah, akan diampun dosa-dosanya yang lalu.” 
(HR Muslim)
Lengkapi pengambilan nutrisi harian anda sepanjang Ramadhan dengan Shaklee untuk menjalani ibadah berpuasa dengan lebih bertenaga.

KLIK SINI untuk Set Tripple Gems ketika bersahur untuk puasa yang lebih bertenaga dan tidak terhidrat.
KLIK SINI untuk Set Slimming dan tampil ramping di Hari Raya
KLIK SINI untuk Set Penyusuan Shaklee untuk ibu-ibu menyusu kekal bertenaga dan mengekalkan kualiti dan kuantiti susu badan.

Shaklee Independent Distributor:


NURUL ZAKEYAH , SID: 889149
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Gombak