017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

BAGAIMANA UNTUK MEMULAKAN DETOX CARA SHAKLEE?

 

Semua orang tahu detoks adalah langkah penting untuk dapat kesihatan yang terbaik secara menyeluruh. Mungkin anda sedang berusaha untuk kurus, menambah tenaga, melegakan kembung perut dan sembelit, nak tahan nafsu makan, nak kurangkan stress,nak kuatkan imun tubuh atau mendapatkan kulit yang cantik berseri. Tetapi bagaimana nak mula? Apa nutrisi yang perlu untuk diet anda?

 

Semua itu dapat dicapai dengan Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee. Ambil nutrisi yang betul untuk organ detoks dan bebaskan tubuh anda dari toksin, radikal bebas dan segala perkara yang tidak sihat dai tubuh anda.

set detox shaklee

Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee boleh diambil setiap hari sebagai supplemen pemakanan yang berzat dan ia juga membantu dalam menangani sisa toksik berlebihan di dalam tubuh. Sekiranya anda mengamalkannya mengikut saranan, anda mampu memperoleh pelbagai kebaikan melalui program detoks ini antaranya seperti sistem penghadaman yang sihat, kulit yang lebih cantik dan bentuk tubuh yang cantik.

 

Tidak seperti produk pencuci kolon atau laksatif, Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee menggunakan gabungan herba-herba dan nutrien semula jadi bagi menyokong proses detoksifikasi semulajadi anda. Set Detox Shaklee adalah terdiri daripada suplemen Shaklee yang dapat membantu 5 organ detox dalam badan kita untuk berfungsi dengan lebih baik dan optimum sepanjang dan selepas program ini dijalankan dengan lengkap.

Mari kita lihat 5 produk di dalam Set Detox Shaklee ini yang membantu memberi anda permulaan yang lebih segar!

 

SET DETOX SHAKLEE

set detox shaklee 5

 

Alfalfa Complex

set-breastfeeding-shaklee-1

330 tablets/bottle (RM57.50) | 700 tablets/bottle (RM102.50)

Perumah kepada pelbagai nutrien, Alfalfa mempunyai akar sepanjang 6 meter yang masuk ke dalam tanah bagi mencari nutrien dan mineral, manakala daunnya pula mampu mengumpul sejumlah besar klorofil melalui proses fotosintesis. Ia juga mempunyai rangkaian nutrien yang sangat luas, termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoids, mineral serta vitamin.

 

Herblax

set detox shaklee 2

120 tablets/bottle (RM57.50)

Campuran proprietari yang dipertingkatkan dan ditambah lagi dengan daun sena, di mana secara tradisinya ia digunakan sebagai laksatif semula jadi, Herblax berkebolehan membantu ketidakaturan yang berlaku pada tempoh tertentu. Ia menggalakkan pergerakan usus untuk memperbaiki proses pembuangan semula jadi tubuh.

 

Peppermint-Ginger Plus

set detox shaklee 3

90 tablets/bottle (RM47.50)

Membekalkan herba semula jadi seperti pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk membantu melegakan serta meredakan sistem penghadaman anda.

 

DTX Complexset detox shaklee 4

90 tablets/ bottle (RM156.25)

Formulasi unik hasil ekstrak benih milk thistle, cendawan reishi, skizandra cinensis, dandelion, kekunyit, dan articok, DTX Complex adalah tonik yang direka khas bagi memberi sokongan nutrisi untuk hati berfungsi secara sihat dengan cara melindungi serta memastikan kebolehan tubuh manusia berfungsi seperti normal dalam mengekalkan hati yang sihat.

 

Vivixpromosi-vivix

150ml (RM475)

Ramuan lazat yang kaya dengan polifenol, iaitu sejenis phytokimia berasaskan dari tumbuhan yang membantu menjaga kepentingan sel anda. Vivix dihasilkan dari campuran botanic Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak ungu. Campuran proprietari kami adalah berasaskan anggur muscadine menggunakan proses ekstrak yang berpaten.

 

Set Detox Shaklee ini pasti dapat membantu organ-organ detoks anda melakukan proses detoks dengan lebih baik, kata orang tak kenal maka tak cinta, cuba dulu baru akan jatuh cinta dengan perubahan yang dirasai. Pembelian dari saya layak menerima konsultasi lengkap step by step bagaimana untuk consume Set Detox Shaklee ini dan aturan menu cadangan detox untuk hasil optimum.

 
Ketahui juga,

PROGRAM 7 HARI DETOX CARA SHAKLEE & TESTIMONIAL 

APA MANFAAT DETOX CARA SHAKLEE?

 
Untuk info lanjut atau pesanan produk Shaklee:

Sms / Whatsapp : 017-423 8980
Pm di fb : Jacky Bass (SID 889149)
Pengedar Shaklee Di Gong Badak, Unisza & UMT, Terengganu.