017-423 8980 vitaminurul@gmail.com

Set Shakleebaby™

 

set_shakleebaby

Harga 1 Set ShakleeBaby: RM 201.60

(30% diskaun & PERCUMA tuala microfible & beg toiletry)

 

 

SELAMAT • LEMBUT • ORGANIK

Shakleebaby™ memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk si manja anda.

 

KEISTIMEWAAN SET SHAKLEEBABY

 

 

SHAKLEEBABY GENTLE WASH

Harga: RM 86.63 (252 ml) * kini Diskaun 30%

  • Menjadikan masa mandi selamat dan menyeronokkan

  • Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini menenteramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.

 

SHAKLEEBABY SOOTHING LOTION

shakleebaby_SoothinglotionHarga: RM 96.25 (252 ml) * kini Diskaun 30%

  • Lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif.

  • Kekalkan pipi gebu si manja dan kelembapan jari-jemarinya dengan losyen yang lembut ini. Ianya mengandungi chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.

 

SHAKLEEBABY MASSAGE OIL

shakleebaby_MassageoilHarga: RM 69.13 (118 ml) * kini Diskaun 30%

 

  • Campuran organik yang menenangkan.

  • Minyak urut yang sangat lembut ini sememangnya sempurna untuk mengurut bayi anda pada bila-bila masa ataupun untuk digunakan sebagai pelembap selepas mandian. Mengandungi minyak biji bunga matahari, lavender dan chamomile, ia memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang.

 

Jika anda mahukan pilihan penjagaan kebersihan yang lebih selamat untuk si manja anda, Set Shakleebaby adalah pilihan yang tepat. Dengan kandungannya dari bahan-bahan semulajadi yang lembut dan berkhasiat pada kulit, inilah produk yang paling tepat untuk anda lebih-lebih lagi jika si manja anda memiliki kulit yang sensitif, ekzema, ruam dan sebagainya. Produk ini juga sesuai digunakan untuk anak-anak yang sudah besar mahupun orang dewasa.

Klik butang BELI ONLINE di bawah jika anda ingin membuat belian terus daripada laman web Shaklee menggunakan debit kad atau kredit kad anda. Cuma masukkan alamat penghantaran, pilih produk yang ingin dibeli dan masukkan detail kad anda. Semudah ABC dan Shaklee akan hantarkan SET SHAKLEEBABY ini ke depan pintu anda. Atau jika anda ingin mendapatkan lebih konsultasi, boleh klik butang WHATSAPP  untuk berbual dengan saya 🙂

 

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.