SHAKLEE MEAL SHAKES
 544 gram / canister
Shaklee Meal Shakes menyediakan hidangan lengkap dengan asid amino serta nutrisinya yang mudah di serap untuk kegunaan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi; buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Lactalbumin mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.
Meal Shakes dihasilkan  untuk semua golongan – bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal vegetarian, orang sakit, orang yang sentiasa sibuk bekerja dan orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shakes merupakan pilihan yang bijak.
MANFAAT UTAMA:
  • NUTRISI LENGKAP: Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lecithin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
  • MEMBEKALKAN NUTRISI KEPADA SEL TUBUH: Kaya dengan protin (tidak mengandungi Laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imuniti badan dan etc.
  • MEMBANTU TUMBESARAN: Mengandungi asid folic, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
  • ANTI-OKSIDA:  Mengandungi vitamin A,C, E, Zink, Seleniumyang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
  • MENGEMBALIKAN SERI WAJAH: Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan cooper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
  • DETOKSIFIKASI: Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa baungan dari perut dan usus.
  • RASANYA YANG LAZAT: Minuman yang lazat untuk  dinikmati oleh semua golongan.

Untuk Cadangan Set Kesihatan Shaklee yang mengandungi Meal Shakes:

KLIK SINI untuk melihat testimoial-testimonial Shaklee Meal Shakes
KLIK SINI untuk Set Cadangan Kesihatan Kanak-Kanak
KLIK SINI untuk hidangan bersahur yang bertenaga, Set Tripple Gems 

Untuk lebih informasi dan order pada harga istimewa:

Shaklee Indipendent Distributor- ID: 889149 (NURUL ZAKEYAH)
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017- 423 8980
COD: Batu Caves, Puchong & KLCC
FB page: Leonora Online Boutique