017-423 8980 vitaminurul@gmail.com
 Event: Shaklee National Conference 2013
Date: 8 June 2013
Venue:Sunway Resolt, Hotel & Spa, Subang Jaya
Award: Business Growth, New Rank Achievement
Alhamdulillah dengan rahmat-Nya, kami berjaya menerima Star Achiever Awards, Business Growth New Ranking Achievement di Shaklee National Conference 2013 pada 8 June 2013 yang lalu. Shaklee National Conference diadakan sekali setahun bagi memberi penghargaan dan anugerah kepada pencapaian semua Shaklee leaders di atas segala usaha mereka. Ini juga adalah salah satu keistimewaan yang ditawarkan oleh Shaklee selain 3C- CASH, CAR & CONVENTION. Majlis ini telah dirasmikan sendiri oleh Presiden Shaklee Antarabangsa, Mr. Bradford Richardson.
Surat jemputan daripada Shaklee
Tulang belakang Leonora Online Boutique
Trofi Business Growth, New Rank Achievement milik kami

Selain penganugerahan kepada semua penerima anugerah, majlis ini turut memberi perisian berharga kepada tetamu yang hadir iaitu slot perkongsian penerima anugerah Presidential Master, Master Shareeza.

Master Shareeza @ Cery Mamafaiz, ibu muda yang berjaya menerajui kumpulan JUTAWAN, dan membawa dimensi baru kepada perniagaan Shaklee melalui online. Sebagai salah seorang ahli JUTAWAN, kami amat berbangga dengan pencapaian Master Shareeza dan sentiasa menjadikan kejayaan dan pencapaian beliau sebagai panduan kami. Walaupun telah mencapai pasif income dari Shaklee sebanyak 6 angka setiap bulan, namun sikap rendah diri dan suka berkongsi ilmu dan pengalaman memang menjadikan beliau disegani dan dihormati oleh kami semua. Beliau adalah idola kami dalam susur galur group JUTAWAN, yang telah berjaya melahirkan 11 orang Master Coordinator di kalangan wanita muslimah. Penkongsian Master Shareeza di National Conference pada hari tersebut tentang kisah cintanya dengan Shaklee sangat menyentuh perasaan.
Bersama idola group JUTAWAN kami, Master Cery
Adik-beradik team MSE bersama ummi kami yang menerima award pada hari tersebut

Everyone can be a millionair. Berminat untuk bersama-sama dengan kami di Group JUTAWAN SHAKLEE yang sentiasa muda, ceria dan bertenaga untuk membina empayar bisnes Shaklee milik anda? Hubungi kami:

Shaklee Indipendent Distributor- ID: 889149 (NURUL ZAKEYAH)
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017- 423 8980
COD: Batu Caves & KLCC
FB page: Leonora Online Boutique