017-423 8980 vitaminurul@gmail.com
SUSTAINED RELEASED VITA-C PLUS dengan Citrus Bioflavonoids Complex and Sustained Release Sistem!
Setelah setahun menunggu, akhirnya SR Vitamin C Shaklee telah kembali ke pasaran. Saya percaya ramai peminat-peminat  Vitamin C hebat ini tidak sabar untuk mendapatkannya.Mari kita kenali apakah keistimewaan SUSTAINED RELEASED VITA-C PLUS dengan Citrus Bioflavonoids Complex and Sustained Release Sistem ini.
Sustained Release Vita-C Plus, 180 tablet 
Nutrien serba-boleh , vitamin C adalah antioksidan yang hebat yang mempunyai pelbagai fungsi di dalam tubuh manusia. Tubuh kita memerlukan vitamin C untuk menyokong kulit yang sihat, kolagen, tulang, gigi, gusi, otot, tulang rawan , kulit dan saluran darah. Selain itu, vitamin C juga dapat melindungi daripada kerosakan sel yang berpunca dari pencemaran alam sekitar, stress, merokok dan pemakanan yang tidak seimbang.
Tubuh kita tidak boleh menghasilkan dan meyimpan vitamin C, dan oleh kerana vitamin C hilang semasa menjalankan aktiviti harian, vitamin C diperlukan penambahan berterusan. Walaubagaimanapun, pelbagai jenis buah-buahan sitrus yang kita makan setiap hari hanya membekalkan sejumlah kecil vitamin C. Sebiji oren yang bersaiz sederhana contohnya, hanya mengandungi 66mg vitamin C; sebiji anggur hanya mengandungi 37mg. Sustained Released Vita- C Plus yang 100% semulajadi ini membantu membekalkan Vitamin C seperti yang diperlukan oleh tubuh.

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH SHAKLEE SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS?

Sumber yang semulajadi, tinggi kandungan potensi  500mg vitamin C. Shaklee menggunakan vitamin C yang diperolehi daripada kanji  jagung (“sumber semulajadi vitamin C”) untuk membekalkan sebahagian besar  vitamin C pada label. Vitamin C yang dihasilkan dengan cara ini adalah sama dengan molekul yang dimiliki oleh buah-buahan sitrus.
Sistem Proprietari Sustained-Release yang secara beransur-ansur melepaskan vitamin C ke dalam tubuh selama 5 jam, memastikan yang vitamin C adalah tersedia apabila tubuh memerlukannya. Ia adalah bersamaan dengan memakan 1.5 biji oren untuk setiap jam selama 5 jam!

Shaklee menyerupai alam semulajadi dengan menambah bahan-bahan semulajadi yang lain  ke dalam tablet ini yang mengandungi vitamin C dan kompounyang hampir  berkaitan.  Tablet Sustained Release Vita-C Plus Shaklee ditambah dengan 120mg Citrus Bioflavonoids Complex. Bioflavonoids adalah untuk menambahbaik pemyerapan Vitamin C dan juga menambahkan keberkesanan Vitamin C tersebut.

ADAKAH ANDA TAHU?

Bioflavonoids bertindak bersama dengan Vitamin C untuk membantu mengekalkan dinding nipis kapilari; oleh itu ia dapat membantu mencegah pendarahan atau lebam. Bioflavonoids mempunyai kesan anti-bakteria, merangsang fungsi hempedu, menggalakkan peredaran darah, mengekalkan kadar kolestrol yang sihat dan penglihatan yang baik, dan juga membantu melawan allergi, astma dll.

Bioflavonoids jufa effektif digunakan untuk rawatan kecederaan akibat bersukan kerana a memberikan kelegaan pada kesakitan.

Hubungi kami, Shaklee Independent Distributor anda,

NURUL ZAKEYAH , SID: 889149
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017-423 8980
Cash on Delivery: KLCC, Batu Caves & Puchong
FBpage: Leonora Online Boutique