017-423 8980 vitaminurul@gmail.com
Vitamin E Shaklee sangat famous di kalangan pengguna Set Kecantikan Kulit Shaklee. Tapi ramai yang tidak tahu bahawa Vitamin E  Shaklee sangat istimewa berbanding Vitamin E di pasaran dan khasiatnya yang lain selain untuk kecantikan.
PERBEZAAN SHAKLEE VITAMIN E DENGAN VITAMIN E DI PASARAN

 • Vitamin E Complex Shaklee berbeza dengan jenama lain kerana ia dibuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum yang kaya dengan Vitamin E, diekstrak dari d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabuingkan dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta). Ianya adalah Vitamin E paling lengkap di pasaran .
 • Vitamin E Complex Shaklee juga mengandungi 65mcg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap Vitamin E , memelihara membran sel,-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot. Ia juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.
 • Formula Vitamin E Shaklee yang diperbaharui dengan ekstrak biji buah anggur yang umum mengetahui memang kaya dengan pelbagai khasiat. Ekstrak biji buah anggur mengandungi phytonutrien istimewa yang ditemui pada buah anggur yang dinamakan Polyphenols. Ini menjadikan minyak biji anggur sangat popular di negara beriklim sejuk.Ia dikenali sebagai sumber organik dari alam semulajadi yang mampu mencegah dan menyekat tumbesaran tumor atau ketumbuhan antisclerosis, dan merangsang keupayaan sel-sel.

KHASIAT DAN KELEBIHAN SHAKLEE VITAMIN E COMPLEX

 • Melindungi jantung: Pengambilan harian 800IU Vitamin E  untuk jantung yang sihat dengan melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid, meningkatkan kolestrol HDL, mengurangkan tekanan darah, menghalang platlet darah melekat ke dinding alteri, menghalang anemia hemolitik, penyakit jantuing dan lain-lain.
 • Mempertingkatkan kemampuan reproduktif: kajian pada tahun 1924 mendapati bahawa vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600 IU-800 IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.
 • Anti-penuaan: 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, jerawat dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.
 • Anti-oksidan yang kuat: Pengambilan lebih dari 1,200 IU sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor dan mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi-katarak dan masalah penglihatan.
 • Meningkatkan tenaga: Meningkatkan nafsu seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih
 • Memperbaiki Arthiritis: Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening , buasir, urat varikos dan sakit sendi
 • Menghalang keguguran: Merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan sindrom menopous seperti hot flush. Digunakan pada ujian klinikal untuk menghalang kematian janin dan keguguran
 • Memperbaiki parut: Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh disapu terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.
KLIK SINI untuk melihat testimonial-testimonial pengguna Shaklee Vitamin E Complex
KLIK SINI untuk mengetahui tentang cadangan vitamin Shaklee untuk Set Kulit Cantik
KLIK SINI untuk mengetahui tentang cadangan vitamin Shaklee untuk Set Kesuburan Suami Isteri
Shaklee Independent Distributor:

NURUL ZAKEYAH , SID: 889149
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Gombak
FB page: Leonora Online Boutique