017-423 8980 vitaminurul@gmail.com
Shaklee Vivix, satu penemuan revolusi dalam anti-penuaan pada tahap selular. Vivix merupakan supplement anti-penuaaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee. Di dalam kajian makmal, Vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap selular. 
4 MEKANISMA PENUAAN PADA TAHAP SELULAR
1) KEROSAKAN DNA:
Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, mengahsilakn satu “typo” (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki selular DNA.
2) PENGAWALAN GENETIK
Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap selular. Di dalam satu penemuan utama ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular.
3) PENGELUARAN TENAGA YANG KIAN MENURUN OLEH SEL-SEL
Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel meghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel juga turut menurun. Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
4) PENIMBUNAN PROTEIN AGE
Penimbunan berlebihan protein AGE (Advanced Glycation End Products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur “muscadine”) untuk melambatkan pembentukan protein AGE.
Di dalam satu penemuan utama, kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular. Selain itu, Vivix telah terbukti memberi impak untuk:
  • Melindungi dan membaiki sellular DNA
  • Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
  • Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria
  • Melambatkan pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End Products)
  • Memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selular, kesihatan dan kesejahteraan.
Klik sini untuk tawaran istimewa Promosi Shaklee Vivix
Klik sini untuk testimonial hebat Shaklee Vivix

Order Vivix anda pada harga istimewa dari kami:


Shaklee Independent Distributor:

NURUL ZAKEYAH , SID: 889149
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves & Puchong