“Mama, saya nak jadi sihat dan pintar!”


Berikan khasiat terbaik.untuk si manja tersayang dari awal..OMEGA GUARD & MEAL SHAKES sesuai utk anak yg kerap demam, batuk, selsema, kurang fokus, kurang aktif (selalu tidak bermaya), selalu sakit2, kurang selera makan dan picky eater.

Kenapa Omega Guard & Meal Shakes dipercayai ibu-ibu sebagai makanan tambahan terbaik untuk anak mereka?

OMEGA GUARD:


Merupakan minyak ikan terbaik di dunia. Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.

Bagaimana Omega Guard membantu kesihatan dan perkembangan otak anak-anak, tidak kira sama ada bayi di dalam kandungan atau kanak-kanak yang sedang membesar?

Omega Guard dapat membantu sistem imunisasi badan anak-anak terutama yg sering demam, selsema, batuk etc dan sangat membantu anak-anak yang mengalami asthma.

Selain pertumbuhan badan yg sihat, kandungan DHA & EPA dalam Omega Guard sangat diperlukan utk perkembangan otak dan retina anak2. DHA & EPA berperanan dalam menghubungkan jalinan saraf otak untuk pembelajaran yang lebih cepat.

MEAL SHAKES:
Minuman berperisa vanila yang lazat dan disukai anak-anak. Mengandungi 24 jenis vitamin dan mineral penting. Rendah lemak dan rendah glisemik. Sumber protein dan kalsium. Sesuai untuk hidangan sarapan pagi dan sebelum tidur.

Meal shakes diperbuat daripada bahan semulajadi-buah-bauahn, sayur-sayuran, kacang soya non-gmo, lactalbumin etc. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa.

Perlu diingat, makanan tambahan bermakna kita top-up mana-mana zat yang kurang yang tidak terdapat dalam makanan harian anak-anak kita. Jadi keperluan mereka lengkap untuk tumbesaran dan perkembangam minda.

Mari kita lihat testimonial Puan Farihah setelah  memberikan Omega Guard dan Meal Shakes untuk anak-anaknya. 

Untuk lebih informasi dan order pada harga istimewa:

Shaklee Indipendent Distributor- ID: 889149 (NURUL ZAKEYAH)
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017- 423 8980
COD: Batu Caves & KLCC
FB page: Leonora Online Boutique