Jika sebelum ini kami kongsikan tentang fungsi dan khasiat setiap vitamin yang dicadangkan di dalam Set Hamil Shaklee, hari ini  mari kita lihat antara testimonial-testimonial yang telah dikongsikan oleh ibu-ibu yang berpuas hati dan telah mendapat manfaat daripada set ini. Mari kita lihat wajah-wajah comel baby Shaklee ini.

“Saya baru bersalin anak ke-3… Seorang Princess yg sgt adorable….. Teringin nak berkongsi testimoni saya selepas merasai perbezaan pengalaman hamil tanpa vitamin shaklee utk 2 anak saya sebelum ini dan selepas hamil anak ke-3 dgn vitamin shaklee utk kehamilan..
Spjg preggy saya ambil vitalea, vit C, B Complex, Omega Guard dan Ostematrix since saya mmg x suka minum susu… Saya lebih bertenaga, tiada rasa loya, lebih cergas dan kulit saya semakin cantik tanpa pigmentation. Sampai la kesaat melahirkan.. Saya masih rasa sihat dan bertenaga.. Sehinggakan proses bersalin kali ni… sgt mudah dan cepat… Kalau sebelum ni, selepas keluar tanda..sakit kontraksi memakan masa 2 hari dgn bukaan serviks baru 2cm.. Tapi kali ini.. Sakit kontraksi berlaku sgt sekejap.. Sejurus smpai ke hospital.. Doc cek bukaan serviks dah 7cm.. Diusung terus ke Labour Room.. Sedang nurse & Doc buat persiapan utk sambut baby.. Saya terus saya nk meneran.. Doc cuba cek bukaan serviks.. Mmg dh 10cm.. Dgn 2X push je.. Sy selamat melahirkan baby girl yg sgt comel.. kulit baby sgt halus mulus… putih merah.. Doc pun puji.. uri cantik, luka perinium sgt minimal dan proses jahitan sgt mudah…
Baby pun sgt baik….disbbkan susu badan saya dh mula mengalir sejurus melahirkan… baby terus tido kekenyangan..”
– Pn. Hanna Hj Mohd Sani

“Assalamualaikum..ni baby Shaklee sy..lahir 21.10.2013 dgn berat 3.5kg secara normal..sy ambil set mengandung, berpantang & menyusu..mmg terasa berbeza pengalaman mengandung & berpantang kali ni..badan rasa sihat je & baby x byk ragam, sentiasa kenyang sbb susu byk…Alhamdulillah ..
Dan yg paling bestnye…sblm mengandung berat saya 64kg…dan sekarang 49kg…Happy sgt!!! Shaklee mmg best!!!” 
– Pn. Lily Rose

“Baby Shaklee sy yg terbaru..nur emilia irdina.(4.10kg).lahir pd 27 oct 2013..emergency cesar..2nd day dh discharge sb bb xda jaundis n luka cesar sy pun ok.hari ke4 dh boleh turun naik tangga…today dh seminggu..luka kering cantik jer…dan jahitan dh start tanggal..esp.vitalea.b komp.vit c.oste dan semestinye zinc…” 
– Pn. Rosni Ismail
“Salam .. saja nak share pengalaman consume set kehamilan shaklee , sy pregnant anak pertama dan saya x tau perbezaan antara yg consume dan tak consume shaklee, tp mase bersalin hari tu sy kene induce, mmg senang sebab x smpi 2 jam rase sakit dah bersalin, doc dengan sister sendiri bg tau yg saya senang bersalin, nk kata rse sakit bersalin tu lagi sakit rase sembelit .. x sakit sgt la kot.. sebb klu dgr cerita kawan2 semua ngeri2, lepas bersalin nurse suruh susu kan baby. Alhamdulillah susu ade.. anak 1st org kata susu susah nak keluar tp sy ok..sambil menyusu ade nurse tu bg tau bersih anak awak.. putih.. yg ni x leh nak komen jugak sebb sy rase baby mmg keluar putih kan? Bab yg bersih tu lg la sy x tau bersih dr segi ape.. skrg ni nk bg baby menyusu pun x boleh leka takut baby tersedak, banyk kali da minum smpi trbatuk2 dia, susu laju sgt.. kesian.. dan hari ni harike 14 berpntng dan sy terus consume pulak set berpantang add on lecithin.. harap2 boleh kurus balik”
– Pn. Erin Nurdin

“Ni la my 1st ank buah bby Hannah Insyirah a.k.a bby SHAKLEE..foto ni selepas beberapa jam Hannah dilahirkan dan mase umaur 32days…sekarang umur dia sudah 37days..kami2 semua pggil dia bby SHAKLEE sebb mase dlam kandungan lg Hannah telah mendapat khasiat supplement dr SHAKLEE..mase preggy umi Hannah telah mengambil OSTEMATRIX dan ESP..sebab tu kuar jer kulit Hannah memang gebusss..pastu mase umur dio 10 ari lbh kurang dia ade ruam2 lampin/ekzema..so sy mandikan dia dgn BASIC H dan sapukan HERBAL BLEND setiap kali selepas dia mandi..Alhamdullillah selepas 2 3 kali di sapu merah2 kt badan dia semakin kering…dan sehingga kini Hannah sentiasa mendapat khasiat dr SHAKLEE kerana uminya mengamalkan supplement utk berpantang spt VITALEA, B – Complex, Vita – C , & Zink dan Hannah diberi susu badan sepenuhnya..selain itu umi juga add on ESP sebagai minuman mase bfast n minum ptg…In Shaa Allah dengan persediaan yg dibuat oleh uminya Hannah akan dpt diberi susu badan sehinnga 2 years.”
– Pn. Sri Nora

“Ingin berkongsi pengalaman..
Baby AQIL dr dlm perut lg da rasa khasiat shaklee shingga hr ini..sihat,aktif,kulit gebu putih…masih spenuhnya bf..alhamdullilah SHAKLEE serasi dgn saya Dan baby..”
– Pn. Rokiah-cute Halia

“Baby Shaklee.. Start amik shaklee sjk preggy ank ke 2. Lahir 3.6 kg, 1 bln 4.9 kg, 2 bln 6 kg, 3 bln br ni 7 kg. Still fully bf. Amik esp + alfalfa. Niat nk fully bf smpai 2 thn.”
– Pn. Suraya Nur Afina


Pengambilan nutrisi yang cukup dapat menjamin keselesaan serta kesihatan bayi sepanjang tempoh kehamilan. Ibu-ibu dinasihatkan supaya tidak culas untuk mengambil supplement semasa tempoh ini untuk kebaikan diri dan bayi di dalam kandungan. Memandangkan perkembangan bayi telahpun bermula dari dalam kandungan lagi, maka Set Kehamilan Shaklee sangat-sangat membantu meningkatkan taraf kesihatan ibu dan bayi semasa kehamilan dan semasa berpantang nanti.
KLIK SINI untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang fungsi dan kebaikan setiap vitamin yang dicadangkan di dalam Set Kehamilan Shaklee ini.

Untuk order pada harga istimewa dan konsultasi sepanjang penggunaan dari kami selepas pembelian, hubungi kami:

Shaklee Independent Distributor:

NURUL ZAKEYAH , SID: 889149
leonora.firman@gmail.com
WhatsApp/sms: 017-423 8980
COD: KLCC, Batu Caves, Gombak dan sekitarnya
FB page: Leonora Online Boutique

Related Post