Mari kita lihat testimonial bergambar dari pengguna-pengguna Shaklee Collagen Powder. Hasil yang sangat mengagumkan kerana Collagen Shaklee merupakan kolagen yang sangat bermutu tinggi.
“Pic dua2 ni mmg pic asli..Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh. Kalo sekiranya saya apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih.. Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.
 
Jadi sy amik keputusan..Biarlah saya tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih. xyah susah2 nak sembunyikn.  sebab sy yakin ia akan hilang. 
 
Kesan utama collagen ni.. Sagt terasa kulit kita lembutt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2, sunburn.. semua xde dah.. sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur, berkhemah sana sini.” Puan Syasya

“Pic atas: Before start Collagen. Muka mudah terbakar walau tak kena direct ngan cuaca panas.. Selalu je duduk kat belakang if naik kereta..

Pic tengah: After 7 paket Shaklee Collagen Powder.. Muka dah x berapa nak merah2. Dah cantik putih sekata.

Pic bawah: Pic latest (xtau collagen keberapa. tapi belum habis 1 box collagen sebab kadang terlupa minum. minum collagen sebelum tido). Muka dah jadi putih jernih, pinkish.. nampak glowing. Muda belia..”

“Pic 1st boleh nampak kerut/kedut kat muka.. Dan putih pucat.. Dan memang nampak usia sebenar dia..


Pic selepas collagen 1 box.. Muka nampak tegang, muda dan bersemangat.. Baru 1 box Shaklee Collagen Powder dah tegang muka.”

 

Ketahui lebih info tentang Shaklee Collagen Powder di sini.

Order Shaklee Collagen Powder anda dengan harga istimewa dari kami dan tampil jelita untuk yang tersayang. Hubungi kami, Shaklee Independent Distributor anda,

Untuk info atau pesanan produk Shaklee:

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Gong Badak & Kuala Berang, Terengganu.

 

Related Post